under construction...

Η Σχολή Χορού SUNDANCE δημιουργήθηκε με βασικό στόχο την εξειδίκευση σε μοντέρνους χορούς. Με σημαντικές επιρροές από αναγνωρισμένης αξίας Σύγχρονο χορό και Jazz , εμβαθύνουμε με συνέπεια σε Hip Hop Styles όπως Popping, Breaking, NEW Style, old school,  Commercial , Street dance, Funky jazz  Street jazz αλλά και Dancehall . Όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό της σχολής χορού είναι δάσκαλοι με πτυχία αναγνωρισμένα απο το κράτος καθώς και από αναγνωρισμένους διεθνείς οργανισμούς. Βασικά χαρακτηριστικά τους είναι η κλασσική παιδεία , η προϋπηρεσία αλλά και η εξειδίκευση στο είδος χορού που διδάσκουν.

 "Για όσους αγαπάτε τον χορό ,τη μουσική ,τη θετική ενέργεια μετά από ένα δυνατό μάθημα......Για όσους πάντα ήθελαν να μάθουν χορό αλλά ποτέ δεν βρήκαν χρόνο.......Η ηλικία σ’εμάς δεν παίζει ρόλο...... μόνο η θέληση και το χαμόγελο σας μας ενδιαφέρει......."nancy lemon

Στη Σχολή Χορού SUNDANCE θα βρείτε:


Κορυφαίους χορογράφους και χορευτές σε παραπανω απο 12 διφορετικα ειδη χορού

Παιδικα τμηματα απο 5ετων με μαθηματα μοντερνου χορού και μουσικοκινητητκης

Τμηματα αρχαριων και προχωρημενων για αγορια για breakdance απο 5 ετων και ανω

Τμηματα ενηλικων γιατι ο χορος σε μας δεν ειχει ηλικια

Επαγγελματικο τμημα. Πιστοποίηση Γνώσεων με Διεθνώς Αναγνωρισμένα Διπλώματα για οσους ενδιαφερονται να εχουν στην κατοχη τους χαρτι διδασκαλειας.

Δινουμε την δυνατοτητα στους μαθητες μας να Συμμετέχουν  σε video clips με επωνυμους καλλυτεχνες της ελληνικης μουσικογραφιας.


• Οργάνωση Σεμιναρίων από Διάσημους Χορογράφους-Χορευτές
• Πακετα προσφορας ετησιου
• 1WEEK lessons ωστε να καταληξετε μονοι σας ποιο ειδος ταιριαζει στην προσωπικοτητα σας αναμεσα στα 13 διαφορετικα ειδη που διαθετει η σχολη μας
• Οργάνωση Χορευτικών Εκδηλώσεων
• Άνετους Χώρους Στάθμευσης
• Εγγραφές όλο τον χρόνο

 

Μέλος του διεθνούς οργανισμού I.D.T.A. ( International Dance Teachers Association )

img_0104.jpg
img_0107.jpg
img_0110.jpg
fullsizerender.jpg
img_0096.jpg
img_0099.jpg
img_0101.jpg
img_0116.jpg

"ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΟΥ ΧΟΡΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ"

Ένας από τους φίλους μου με ρώτησε "Γιατί πληρώνεις τόσα χρήματα και ξοδεύεις τόσο πολύ χρόνο να τρέχεις γύρω από το παιδί σου να χορέψει;;;"

Λοιπόν έχω να ομολογήσω αυτό:

-Δεν πληρώνω για τα μαθήματα χορού του παιδιού μου… ή για τα παπούτσια του χορού… ή για τα κοστούμια-φορεσιές του...

-Εάν δεν πληρώνεις για το χορό και για όλα τα άλλα…, τότε τί πληρώνεις;;; με ρωτάει ξανά ο φίλος μου...

- Πληρώνω για εκείνες τις στιγμές, που το παιδί μου είναι τόσο κουρασμένο και αισθάνεται σαν να το εγκαταλείπουν οι δυνάμεις του, αλλά δεν το κάνει...!!

- Πληρώνω για την ευκαιρία που έχει το παιδί μου να κάνει φίλους, που μπορεί να καταλήξουν σε δια βίου φιλίες...!!

- Πληρώνω για την ευκαιρία αυτή του παιδιού μου να μπορεί να έχει εκπληκτικούς εκπαιδευτές που θα του διδάξουν ότι ο χορός δεν είναι μόνο κίνηση αλλά η ίδια η ζωή...!!

- Πληρώνω για να μάθει το παιδί μου να είναι πειθαρχημένο...!!

- Πληρώνω για να μάθει το παιδί μου, να αναλάβει τη φροντίδα του σώματός του...!!

- Πληρώνω για να μάθουν στο παιδί μου να συνεργάζεται με τους άλλους, να είναι υπερήφανο, υποστηρικτικό και να έχει σεβασμό στα μέλη της ομάδας...!!

- Πληρώνω για το παιδί μου να μάθει να διαχειρίζεται την απογοήτευση, όταν δεν πάρει αυτό το αποτέλεσμα που ήλπιζε...!!

- Πληρώνω για το παιδί μου να μάθει, όταν πέφτει κατά τη διάρκεια μιας κίνησης που είχε ασκηθεί χίλιες φορές σε αυτήν, να εξακολουθεί να σηκώνεται και να είναι αποφασισμένο να κάνει το καλύτερο την επόμενη φορά...!!

- Πληρώνω για να μάθει το παιδί μου να προσπαθεί και να πετυχαίνει τους στόχους του...!!

- Πληρώνω για να μάθει το παιδί μου ότι παίρνει ώρες… και ώρες… πολλές ώρες... σκληρής δουλειάς και πρακτικής για την δημιουργία ενός πρωταθλητή!!... Μαθαίνει ότι η επιτυχία δεν θα συμβεί σε ένα βράδυ...!!!

- Πληρώνω για το παιδί μου να μπορεί να είναι στη σχολή χορού, αντί μπροστά από μια οθόνη...!!!

-Ναι... πληρώνω για τις ευκαιρίες που παρέχει ο χορός στο παιδί μου, να αναπτύξει τα χαρακτηριστικά που θα το εξυπηρετήσουν πολύ καλά, σε όλη τη ζωή του και θα του δώσει την ευκαιρία να προσφέρει στις ζωές των άλλων..!!

...Θα μπορούσα να συνεχίσω, αλλά είναι τόσα τα οφέλη που παίρνει το παιδί μου από τον χορό που... αξίζει!!!!! Από ότι έχω δει εδώ και πολλά, πολλά χρόνια, νομίζω ότι είναι μια ΜΕΓΑΛΗ επένδυση!!!...

(κείμενο από Γουβιανάκη Μιχελάκη - Ευχαριστούμε για το υπέροχο αυτό κείμενο!!  ☺)